Mijn favorieten

Uw woning verkopen

Uw huis waar u jarenlang met plezier heeft gewoond verkopen, het is grote stap. Ons team begrijpt dat als geen ander helpt u graag met een zorgeloze verkoop en het beste resultaat. Met onze ervaring en persoonlijke aanpak, uitgebreid netwerk en kennis van de lokale huizenmarkten, weten we altijd de beste match met de koper van uw woning te maken. Daarnaast zijn wij van de lokale makelaars het actiefst op social media. 
 

Dé verkoopmakelaar voor de Haarlemmermeer en daarbuiten

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en aankoop van woningen in Nieuw Vennep, Hoofddorp en de gehele Haarlemmermeer. Voor de gemeente Haarlemmermeer zijn we uitgeroepen tot de best presterende makelaar, volgens onafhankelijk onderzoek van de Makelaar top 250. Eveneens hebben wij volgens de NVM de transactiewaarde in de Haarlemmermeer.

Echter wij hebben recentelijk ook verkocht en aangekocht buiten de Haarlemmermeer. In plaatsen als Amstelveen, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Bussum, Breukelen, Den Haag, Drenthe, Haarlem, Hillegom, Leiden, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Rijswijk, Roelofarendsveen, Rotterdam, Uithoorn en Utrecht worden wij steeds vaker in de arm genomen voor onze diensten. 

Kijk vooral eens naar onze moderne verkoop presentaties op onze eigen woning websites, en laat u overtuigen!
 

Gratis en vrijblijvende waardebepaling

Overweegt u uw woning te koop te zetten? Met een gratis en vrijblijvende waardebepaling heeft u een inzicht in de huidige woningwaarde. Deze helpt bij het vaststellen van een reële vraagprijs en helpt u uw woning sneller te verkopen.
 

Zo verkopen wij in 5 stappen uw woning:

1. Kennismaken met u en uw woning

Een succesvolle verkoop vergt maatwerk. Daarom komen we graag met u kennismaken om uw persoonlijke wensen te bespreken. Daarbij maken we uiteraard ook een ronde door de woning om alle unieke eigenschappen in kaart te brengen. We adviseren u graag bij het verkoopklaar maken van de woning. 
 

2. Persoonlijke verkoopplan bepalen

Kiest u voor ons, dan maken we een persoonlijk verkoopplan op. Op basis van de kadastrale gegevens en unieke aspecten van de woning en locatie, stellen we samen een realistische adviesverkoopprijs vast. 
 

3. Presentatie en verkoopklaar maken

Een foto zegt meer dan duizend woorden, daarom krijgt u bij ons altijd professionele (360 graden) foto’s, video’s, een VR-tour en stylingadvies. Ter promotie zetten wij uitgebreide middelen voor u in. Zo krijgt uw woning onder meer een eigen brochure, een raampresentatie in onze etalage en natuurlijk een te koop-bord. Online zal uw woning ook uitstekend zichtbaar zijn. Zo krijgt deze een eigen website, alsmede een premium ranking op Funda en verwante websites en verspreiding via social media.
 

4. Bezichtigingen begeleiden

Om de kans op succes te vergroten zijn we flexibel in de planning van bezichtigingen. Heeft u liever een Open Huis met meerdere kijkers tegelijkertijd, of bezichtigingen ’s avonds? Geen probleem, wij stemmen de bezichtigingen altijd nauwkeurig met u af voor een probleemloos verkoopproces.  
 

5. Onderhandelen

Is er een serieus bod uitgebracht? Dan brengen wij u direct op de hoogte. Zijn er meerdere bieders, dan adviseren wij u verder over de meest ideale koper qua prijs en voorwaarden. Is er een match? Dan begeleiden wij alle zaken rond het opstellen van het (voorlopige) koopcontract, de eindinspectie en de overdracht bij de notaris.
 

Laten we kennismaken

Wij laten ons graag uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit persoonlijke gesprek kunnen we dan samen kijken wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons altijd per e-mail bereiken op info@jeroenvandenboogaard.nl of telefonisch onder werktijden op 0252-687397.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring