Mijn favorieten

Online bieden

Wanneer u een woning wilt (ver)kopen biedt Jeroen van den Boogaard Makelaars ook de mogelijkheid om online een bod uit te brengen op onze woningen. De drempel voor het uitbrengen van een bod op onze woningen wordt hiermee verlaagd. Op de eigen woning website van de desbetreffende woning kunt u in enkele stappen gemakkelijk online een bod uitbrengen.

Transparantie

De links naar de eigen woning websites staan vermeld bij de omschrijvingen van de woningen in ons aanbod. Middels een klik op de link bij de omschrijving van de woning bent u dan direct op de eigen woning website. Op de eigen woning website kunt u de brochure met daarin de lijst van zaken en kadastrale informatie van de woning downloaden. Daarnaast staat er op de eigen woning websites per woning extra informatie over de buurt, de zonnegrens en ligging. Voorts kunt u onder andere de foto's, 360 graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen bekijken. Het online bieden is een digitaal en inzichtelijk inschrijvingssysteem bij de verkoop van onze woningen. Het online bieden platform op onze woning websites maakt het biedproces transparanter.

Na het uitbrengen van een bod krijgt u digitaal een bevestiging. Wij krijgen zowel een e-mail van uw bod als een bevestiging in onze online back office. Wij nemen uiteraard spoedig contact met u op om de bieding en de bijbehorende voorwaarden door te spreken. Om het overzicht te bewaren voegen wij de online en offline uitgebrachte biedingen samen, zodat alle biedingen op dezelfde manier behandeld worden.

Marktleider in verkoop en aankoop

Wij zijn de meest gekozen makelaar voor particuliere aankopen en verkopen in de gemeente Haarlemmermeer. Daarnaast hadden wij het afgelopen jaar volgens onafhankelijke NVM cijfers de hoogste transactiewaarde van de Haarlemmermeerse makelaars. Dit resultaat is zowel bij particuliere aankopen als particuliere verkopen behaald. Jeroen van den Boogaard Makelaars komt u graag vertellen hoe Jeroen en zijn team dit doen. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en aankoop van woningen in de Hoofddorp, Nieuw Vennep en de gehele Haarlemmermeer en omstreken. Wij lichten onze werkwijze graag verder toe.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring