Mijn favorieten

Over ons

Al sinds 1990 bieden wij uiterst deskundige full service begeleiding. Wij helpen u met alle zaken rond de aankoop, verkoop, verhuur, aanhuur of taxatie van uw woning of bedrijfspand. Met onze jarenlange samenwerking met de Hypotheekshop begeleiden en ontzorgen we u ook rond alle financiële zaken met betrekking tot uw vastgoed.

Ons team bestaat uit tien specialisten, waaronder gecertificeerde makelaars, vastgoedadviseurs en stylisten. Zij vormen het hart van ons moderne full service kantoor. 

Onze meerwaarde zit in onze persoonlijke aanpak, uitgebreide netwerk en kennis van de lokale huizenmarkt. Van de lokale makelaars zijn wij het actiefst op social media. Eveneens gebruiken wij alle presentatietools voor de beste score en ranking op Funda. 

Een huis kopen of verkopen is een vak en onze aanpak blijft zich bewijzen. Zo zijn wij inmiddels marktleider in verkopen en aankopen voor particulieren (volgens NVM-onderzoek) en allround het best presterende kantoor in geheel Haarlemmermeer (volgens de makelaar top 250).

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak hier gerust een vrijblijvende afspraak. Wij staan voor u klaar.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring