Mijn favorieten

Uw woning laten taxeren

Er zijn verschillende redenen waarom u een taxatierapport nodig heeft. Meestal heeft u een taxatierapport nodig wanneer u een huis heeft aangekocht ten behoeve van de financiering. Een taxatierapport kan ook nodig zijn bij een nalatenschap, WOZ of in geval van echtscheiding of relatiebeëindiging. In een NVM taxatierapport wordt de marktwaarde van de woning opgenomen. Een taxatie is iets anders dan een (informelere) waardebepaling.  

Wij kunnen voor u zowel een NVM als een NWWI taxatierapport opstellen. Voor een taxatierapport voor woningen rekenen wij een vast tarief van €645 inclusief BTW. Wij zijn uw taxateur voor Nieuw Vennep, Hoofddorp en de gehele Haarlemmermeer.

De makelaars van Jeroen van den Boogaard Makelaars zijn als register makelaar-taxateur ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert, het Register voor Makelaars en Taxateurs en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. 
 

Wat valt onder een taxatie? 

De taxateur doet onderzoek bij het kadaster en bekijkt onder andere de volgende aspecten:

  • Staat van onderhoud
  • Inhoud en oppervlakte
  • Indeling van de woning
  • Kwalitatieve rechten en verplichtingen
  • Erfdienstbaarheden
  • Ligging van de woning in de directe omgeving
  • Wij zijn uw makelaar/taxateur voor Nieuw-Vennep, Hoofddorp en de gehele Haarlemmermeer. 

Een NWWI taxatie dient via NWWI te worden ingevoerd, u ontvangt dan van ons een e-mail met de opdrachtvoorwaarden ter goedkeuring. Een NWWI taxatie wordt digitaal aan de geldverstrekker aangeleverd. U ontvangt van ons een kopie van het NWWI taxatierapport. 
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring