Mijn favorieten

Tijdelijke verkoopactie

Wegens succes verlengd!  Wij hebben ons beste jaar ooit achter de rug en ons team wenst graag iedereen een fantastisch nieuwjaar! Het afgelopen jaar waren wij de meest gekozen makelaar door particulieren als het gaat om verkoop en aankoop van woningen in de Haarlemmermeer.

Om ons succes met jullie te delen bieden wij nieuwe klanten in het eerste en tweede kwartaal 10% korting op aankoopbegeleiding, 10% korting op verkoopbegeleiding en 10% korting op hypotheekadvies.
 

Bij het geven van de opdracht tot verkoop van uw woning in het tweede kwartaal, doet u mee met onze actie. Wij zijn uw makelaar voor Nieuw Vennep, Hoofddorp en de gehele Haarlemmermeer.
 

Deze actie loopt uiteraard naast de bestaande combinatiekorting (bij het combineren van aankoop, verkoop of verhuur en hypotheek). Daarnaast krijgen nieuwe klanten bij ons gratis styling advies, een gratis eigen Woning Website en 300 euro korting op het opstart pakket!

Samenvatting:

  • U krijgt €300 korting op het opstartpakket.
  • U krijgt 10% korting op verkoopbegeleiding.
  • U krijgt 10% korting op aankoopbegeleiding.
  • U krijgt 10% korting op hypotheekadvies via de Hypotheekshop Nieuw-Vennep.
  • U krijgt gratis stylingadvies ter waarde van €200 om de verkoop van uw woning te optimaliseren.
  • U krijgt een exclusieve woningwebsite van uw eigen woning, waarop o.a. de foto's, video en plattegronden, welke door Funda kleiner worden gemaakt, in HD kwaliteit gepresenteerd worden. 

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop/aankoop van woningen in de Haarlemmermeer en omstreken.

Het meest optimale presentatie pakket bestaat uit: Volledige objectaanmelding op o.a. Funda inclusief professionele fotografie door onze eigen woningfotograaf, 360 graden foto’s, bezichtigingsvideo (echte film) door onze videograaf, Interactieve 2D en 3D plattegronden, een hoogte foto en een online brochure. De verkoopstyling adviesgesprekken worden uitgevoerd door een van onze twee vaste woningstylisten. Bekijk vooral ook eens onze moderne verkooppresentaties op onze Funda website door hier te klikken. Jeroen van den Boogaard Makelaars is uw makelaar voor Nieuw-Vennep, Hoofddorp en de gehele Haarlemmermeer.

Aankopen met Jeroen van den Boogaard Makelaars:

Wij helpen u naast het verkopen ook graag met het aankopen van uw droomhuis. Wij helpen u met aankopen op basis van 100% no cure no pay. U betaald ons derhalve alleen de afgesproken courtage als wij samen uw droomwoning kunnen vinden en succesvol kunnen aankopen.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring