Mijn favorieten

Tijdelijke verkoopactie

Onze nieuwjaarsactie is wegens succes verlengd! Trots op ons team! Voor het 2e jaar op rij hadden we het beste jaar ooit! Wij wensen iedereen een fantastisch nieuwjaar! Het afgelopen jaar waren wij weer de meest gekozen makelaar door particulieren als het gaat om verkoop en aankoop van woningen in de Haarlemmermeer. Van onze verkopers en aankopers kregen wij een 9,1 respectievelijk 9,7 als gemiddelde beoordeling. Daarnaast zijn wij allround het best presterende kantoor in de gehele Haarlemmermeer, volgens onafhankelijk landelijk onderzoek van de makelaardij top 250. Daar doen we het voor! 

Om ons succes met jullie te delen bieden wij nieuwe klanten in het eerste en tweede kwartaal van 2019 10% korting op aankoopbegeleiding, 10% korting op verkoopbegeleiding en 10% korting op hypotheekadvies.

Daarnaast krijgen nieuwe klanten bij ons gratis styling advies, een gratis eigen woning website en 300 euro korting op het opstart pakket!


Bij het geven van de opdracht tot verkoop, aankoop of financiering van uw woning in het eerste en tweede kwartaal, doet u mee met onze actie. Wij zijn uw makelaar voor Nieuw Vennep, Hoofddorp en de gehele Haarlemmermeer.

Samenvatting:

  • U krijgt €300 korting op het opstartpakket.
  • U krijgt 10% korting op verkoopbegeleiding.
  • U krijgt 10% korting op aankoopbegeleiding.
  • U krijgt 10% korting op hypotheekadvies via de Hypotheekshop Nieuw-Vennep.
  • U krijgt gratis stylingadvies ter waarde van €200 om de verkoop van uw woning te optimaliseren.
  • U krijgt een exclusieve woningwebsite van uw eigen woning, waarop o.a. de foto's, video en plattegronden, welke door Funda kleiner worden gemaakt, in HD kwaliteit gepresenteerd worden. 

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop/aankoop van woningen in de Haarlemmermeer en omstreken.

Het meest optimale presentatie pakket bestaat uit: Volledige objectaanmelding op o.a. Funda inclusief professionele fotografie door onze eigen woningfotograaf, 360 graden foto’s, bezichtigingsvideo (echte film) door onze videograaf, Interactieve 2D en 3D plattegronden, een hoogte foto en een online brochure. De verkoopstyling adviesgesprekken worden uitgevoerd door een van onze twee vaste woningstylisten. Bekijk vooral ook eens onze moderne verkooppresentaties op onze Funda website door hier te klikken. Jeroen van den Boogaard Makelaars is uw makelaar voor Nieuw-Vennep, Hoofddorp en de gehele Haarlemmermeer.

Aankopen met Jeroen van den Boogaard Makelaars:

Wij helpen u naast het verkopen ook graag met het aankopen van uw droomhuis. Wij helpen u met aankopen op basis van 100% no cure no pay. U betaald ons derhalve alleen de afgesproken courtage als wij samen uw droomwoning kunnen vinden en succesvol kunnen aankopen.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring