Mijn favorieten

Uw woning huren

Wanneer u een woning zoekt en wilt huren kan Jeroen van den Boogaard Makelaars u hierbij uiteraard uitstekend van dienst zijn. Wij nodigen u graag uit om bij ons op kantoor de mogelijkheden te bespreken. Jeroen van den Boogaard Makelaars heeft in de Haarlemmermeer en voornamelijk in Hoofddorp en Nieuw Vennep ruime ervaring met aan- en verhuur van woningen. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur en aanhuur van woningen in de gehele Haarlemmermeer en omstreken. Echter wij hebben recentelijk ook verhuurd en aangehuurd in Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Den Haag, Haarlem, Hillegom, Leiden, Lisse en Noordwijkerhout. 

 

Een woning huren via een makelaar?

Bij aanhuur doen wij onder meer het volgende voor u:
  • Bezichtigen
  • Uitvoeren van een gedegen waardebepaling
  • Advies over bouwkundige inspectie
  • Voeren van onderhandelingen
  • Juridische begeleiding
  • Doornemen van de huurakte
  • Inspectie op de dag van overdracht en begeleiding bij de levering
  • Kortom: Wij zijn uw aankoopmakelaar voor Nieuw Vennep, Hoofddorp en de gehele Haarlemmermeer en omstreken  

Marktleider in de gemeente Haarlemmermeer

Wij zijn de meest gekozen makelaar voor particuliere aanhuren en verhuren in de gemeente Haarlemmermeer. Jeroen van den Boogaard Makelaars komt u graag vertellen hoe Jeroen en zijn team dit doen. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur en aanhuur van woningen in de Hoofddorp, Nieuw Vennep en de gehele Haarlemmermeer en omstreken. Wij lichten onze werkwijze graag verder toe.
 

Gratis vrijblijvend aanhuurgesprek

We lichten onze werkwijze graag verder toe. Wij laten ons graag uitnodigen voor een gratis vrijblijvend aanhuurgesprek. In dit persoonlijke gesprek kunnen we dan samen kijken wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons altijd per e-mail bereiken op info@jeroenvandenboogaard.nl en telefonisch onder werktijden op 0252-687397. 

Neem Jeroen van den Boogaard Makelaars mee als uw aanhuurmakelaar en profiteer optimaal van onze ervaring op de huurmarkt. Wees u ervan bewust dat de verhuurmakelaar uiteraard optreedt voor  de eigenaar van het pand. Uw eigen aanhuurmakelaar behartigt uw belangen.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring