Mijn favorieten

Diensten

Full service begeleiding, daar staan wij voor. Bij de aankoop, verkoop, aanhuur, verhuur of taxatie van uw woning of bedrijfspand komt veel kijken. Van waarde-indicatie tot het bepalen van de beste aan- of verkoopprijs. En van gedegen taxatie tot aan de kleine letters in het contract. Voordat u uw handtekening zet, moet alles kloppen. Niet alleen qua cijfers en afspraken, maar ook qua gevoel.  

Dit zijn zaken die u ons team kunt toevertrouwen. Met meer dan 30 jaar ervaring in geheel Haarlemmermeer en omstreken kennen wij de lokale huizenmarkt als geen ander.

Met trots mogen wij ons marktleider in verkopen en aankopen voor particulieren noemen (volgens NVM-onderzoek). Daarnaast zijn wij allround het best presterende kantoor in geheel Haarlemmermeer (volgens de makelaar top 250).

Wij begeleiden u graag bij:

Welke wensen u ook heeft, wij zoeken altijd een passende oplossing. Wij onderhandelen steeds tot het optimale resultaat is behaald, ook wanneer dit betekent dat het iets meer tijd zal kosten. 

Meer weten over onze diensten? Vul het contactformulier in. U kunt ons ook altijd per e-mail bereiken op info@jeroenvandenboogaard.nl of telefonisch (onder werktijden) op 0252-687397.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring