Mijn favorieten

Een woning kopen

U koopt niet iedere dag een huis of appartement. Een woning zoeken is eenvoudig door alle sociale media. Een woning kopen is een vak. De huidige markt is een echte verkopersmarkt, juist in deze markt kunnen wij onze meerwaarde als aankoopmakelaar waarmaken. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en aankoop van woningen in de gehele Haarlemmermeer en omstreken. Echter wij hebben recentelijk ook verkocht en aangekocht in Amstelveen, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Bussum, Breukelen, Den Haag, Drenthe, Haarlem, Hillegom, Leiden, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Rijswijk, Roelofarendsveen, Rotterdam, Uithoorn en Utrecht.

Neem Jeroen van den Boogaard Makelaars mee als uw aankoopmakelaar en profiteer optimaal van uw onderhandelingspositie. Wees u ervan bewust dat de verkoopmakelaar uiteraard optreedt voor de verkoper. Uw eigen aankoopmakelaar behartigt uw belangen.

 

Een woning kopen met een aankoopmakelaar

Bij aankoop doen wij onder meer het volgende voor u:

  • Bezichtigen
  • Uitvoeren van een gedegen waardebepaling
  • Advies over bouwkundige inspectie
  • Voeren van onderhandelingen
  • Juridische begeleiding
  • Doornemen van de koopakte
  • Inspectie op de dag van overdracht en begeleiding bij de notaris bij de levering
  • Kortom: Wij zijn uw aankoopmakelaar voor Nieuw Vennep, Hoofddorp en de gehele Haarlemmermeer en omstreken

Marktleider als aankoopmakelaar in de gemeente Haarlemmermeer

Wij zijn de meest gekozen makelaar voor particuliere aankopen en verkopen in de gemeente Haarlemmermeer. Daarnaast hadden wij het afgelopen jaar volgens onafhankelijke NVM cijfers de hoogste transactiewaarde van de Haarlemmermeerse makelaars. Dit resultaat is zowel bij particuliere aankopen als particuliere verkopen behaald. Jeroen van den Boogaard Makelaars komt u graag vertellen hoe Jeroen en zijn team dit doen. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en aankoop van woningen in de Hoofddorp, Nieuw Vennep en de gehele Haarlemmermeer en omstreken. Wij lichten onze werkwijze graag verder toe. Neem ook een kijkje bij ons huidige woonaanbod.
 

Gratis vrijblijvend aankoopgesprek

Wij laten ons graag uitnodigen voor een gratis vrijblijvend aankoopgesprek. In dit persoonlijke gesprek kunnen we dan samen kijken wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons altijd per e-mail bereiken op info@jeroenvandenboogaard.nl of telefonisch onder werktijden op 0252-687397.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring