Mijn favorieten

Open huizendag

Open Huizen Route Jeroen van den Boogaard Makelaars

Minstens 2 keer per jaar organiseren wij de inmiddels bekende open huizen route. Onze open huizen route koppelen wij, in verband met de media aandacht, 2 maal per jaar aan de landelijke NVM open huizen dag.  Van 11 tot 3 kunt u dan op zaterdag onze open huizen bekijken. Dit kan dan ook geheel vrijblijvend en zonder afspraak. Via de zoekfunctie op onze aanbodpagina kunt u de open huizen van de eerstvolgende open huizen route bekijken. De open huizen worden enkele weken voorafgaand aan de eerstvolgende open huizen route op onze Open Huis aanbodpagina weergegeven.

U kunt eenvoudig op de Open Huis aanbodpagina komen door hier te klikken. 
 

U kunt tijdens de Open Huizen Route laagdrempelig en efficient huizen bezichtigen. Mocht u een woning gevonden hebben waarover u meer wilt weten, dan voorzien wij u uiteraard graag van alle beschikbare informatie. Tevens kunt u uiteraard een afspraak met een van onze makelaars maken om de woning nog een keer uitgebreid met ons te bezichtigen. 

Als u zelf uw woning wilt verkopen en mee wenst te doen aan onze Open Huizen Route, nodigen wij u uit onderstaand contactformulier in te vullen.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring